Samsun

Maçın ardından

19:49 24 Nisan 2016
Maçın ardından

PTT 1. Lig'de sahasında Denizlispor'u 2-1 yenen Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, zorlu bir rakipten 3 puan aldıklarını söyledi.

Korukır, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, alınan galibiyetten dolayı oyuncularını kutladı.

İyi bir rakibe karşı mücadele ettiklerini anlatan Korukır, "Göreve geldiğimizde de söyledik, 'kolay kolay berabere kalmayacağız' dedik ama keşke mağlup olduğumuz maçları berabere bitirebilseydik. Belki şu an lider bile olabilirdik." dedi.

Korukır, play-off iddialarının sürdüğünü anımsatarak, "İddiamızı son karşılaşmaya kadar devam ettireceğiz. Çok zorlu bir rakipten 3 puan aldık, rakibimizin puan cetvelindeki yerine bakmamak lazım. 2 hafta önce deplasmanda Adana Demirspor'u net skorla yenen bir takım var. Tekrar oyuncularımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Karşılaşma sırasında sakatlanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan kaleci Furkan Köse'nin sağlık durumuyla ilgili de Engin Korukır, "Evladım Furkan'a geçmiş olsun diliyorum. Benim için onun sağlığı 100 puandan daha önemli. Allah'tan çok korktuğumuz bir şey başımıza gelmedi." ifadelerini kullandı.


- Denizlispor cephesi


Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız ise aldıkları yenilgi sebebiyle üzgün olduklarını belirtti.

Samsunspor maçına 3 puan için çıktıklarını aktaran Yıldız, "Rakiplerimizin kaybettiği haftada ciddi bir avantajı yitirdik. Oyuncularımızın korkuları ve kaygıları, özellikle son vuruşlarda belirleyici oluyor ama göstermiş oldukları performans ve oyun kalitesi bakımından hiçbir sıkıntımız yok. Güzel bir maç oldu. Bu maçtan ders çıkartıp, kalan 3 haftada gerekli puanları alarak ligde kalacağımıza inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.