Samsun

Samsunspor Sportif Direktörü Zeren:

14:31 25 Nisan 2016
Samsunspor Sportif Direktörü Zeren:

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Balıkesir'e yeni bir sayfa açmak için gideceğiz." dedi.

Zeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizlispor galibiyetiyle ligde yeniden doğduklarını söyledi.

Aldıkları galibiyetle hedeflerine tutunduklarını ifade eden Zeren, "Hedeflerimiz doğrultusunda ligin sonuna kadar kararlılıkla gideceğiz. Takımımızda inişli çıkışlı dönemler oluyor ama asla inancımızı kaybetmedik. Taraftarlarımız da hedefimize odaklanmış durumda. Umarım hep birlikte bu süreci güzel tamamlarız. Bu hafta alınan sonuçlar da bizim lehimize oldu. Umudumuz halen devam ediyor. Süper Lig bu takımın kurtuluşu olacak." diye konuştu.

PTT 1. Lig'in 32. haftasında 1 Mayıs Pazar günü deplasmanda oynayacakları Balıkesirspor maçının önemine değinen Zeren, sözlerine şöyle devam etti:

"Balıkesirspor'u geçtiğimiz zaman play-off için önümüzde hiçbir engel kalmayacak. Sahamızda Yeni Malatyaspor'u da yenebilecek güce sahibiz. Bu sezonun ve bu kulübün tarihi maçlarından birisi olacak. Deplasmanda 4 haftadır galibiyet alamıyoruz. Balıkesir'e yeni bir sayfa açmak için gideceğiz."

Sakat ve cezalı futbolcuların fazlalığına dikkati çeken Coşkun Zeren, şunları kaydetti:

"Kalecimiz Furkan Köse, kolunda doku zedelenmesi olduğu için bu sezonu kapattı. Tek sevincimiz gelecek sezon yeniden aramıza dönebilecek olmasıdır. Yine Mehmet Çakır ve Ercan Yazıcı da sezonu kapatmıştı. Bu hafta Mustafa Sevgi ve Fatih Kılıçkaya cezalı olduğu için oynamadı. Balıkesirspor maçı öncesi de Hasan Kılıç cezalı duruma düştü. Sakat ve cezalılarla boğuşuyoruz. Buna rağmen görev alan arkadaşlarımız en iyi şekilde görevini yerine getiriyor. Bundan dolayı çok mutluyuz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.