Samsun

Samsunspor'un borcu 55 milyon lira

18:03 24 Mayıs 2016
Samsunspor'un borcu 55 milyon lira

Samsunspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Sadi Subaşı, "Samsunspor, bugün 55 milyon lirayı aşan borçla son derece zor bir döneme girmiştir." dedi.

Subaşı, Nuri Asan Tesisleri'nde divan kurulu üyeleriyle düzenlediği basın toplantısında, Samsunspor'un önünde zor bir tablo bulunduğunu, bununla ilgili yönetim kurulunun açıklama yapacağını söyledi.

Son 10 yılda 160 oyuncu alındığını bildiren Subaşı, böyle bir kulübün ayakta kalması ve yaşama şansının olamayacağını kaydetti.

Samsunspor'un borcunun yönetimsel hatalar nedeniyle arttığını savunan Subaşı, şöyle konuştu:

"Teknik hatalar sonunda Samsunspor, bugün 55 milyon lirayı aşan borçla son derece zor bir döneme girmiştir. En büyük yanlış, transfer hataları ve denetleme kurulunun yanlışlarıdır. Kongrelerde yönetimler ibra edilmeseydi, bu kadar yanlışlıklar olmayacaktı. Alacaklarının ödenmemesi nedeniyle sözleşmesini tek taraflı fesheden ve Samsun'u terk edip Osmanlıspor ile sözleşme imzalayan Aminu Umar ile ilgili, o dönemin yönetim kurulunun tamamını disiplin kuruluna sevk ettik."

Subaşı, kulüpten 15 milyon liranın üzerinde alacağı olan eski kulüp başkanı Kazım Yılmaz ile görüştüklerini belirterek, "Alacağının dövize bağlı olmasının yanlış olduğunu Kazım Yılmaz'a söyledik ama teklifimizi reddetti." ifadesini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.