Samsun

AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel:

17:25 24 Haziran 2016
AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel:

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Samsun teşkilatları ve Samsun halkı olarak Tuncelili kardeşlerimizi, ilimize gerçekleştirecekleri ziyaret sırasında aynı samimi duygularla ağırlayacak ve misafirperverliğimizi göstermeye gayret edeceğiz. Onları ilimizde ağırlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız." dedi.

Göksel, İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, ramazan ayının ilk 18 gününde 8 ilçede iftar programları düzenlediklerini söyledi.

İftar programlarının tüm ilçelerde yapılacağına işaret eden Göksel, "Bu iftarlarımızda hemşehrilerimizle aynı sofrayı paylaştık. Birlik ve beraberlik duygularımızı daha da güçlendirdik. Bu iftarlarda bizlerle olan Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan'a, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve teşkilat üyelerimizle hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

- Tunceli'de iftar programı düzenlendi

AK Parti olarak birlik ve beraberliğe çok önem verdiklerini dile getiren Göksel, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini geçen günlerde Tunceli'de iftar programı yaparak gösterdiklerini anlattı.

İftar programında Tunceli'deki vatandaşların birlik ve beraberlik duygularını çok önemsediğini vurgulayan Göksel, şunları kaydetti:

"Onların da birlik ve beraberliğe çok önem verdiklerini gördük. Tunceli'nin Pertek ve Çemişgezek ilçelerinde teşkilatlarımız ve Tuncelili kardeşlerimizle bir araya geldik. Bu programların sonrasında da onları ilimize davet ettik. Yakın zamanda Tuncelili kardeşlerimizi Samsun'da ağırlayacağız. Bizim için göstermiş oldukları samimi duygulardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz de Samsun teşkilatları ve Samsun halkı olarak Tuncelili kardeşlerimizi, ilimize gerçekleştirecekleri ziyaret sırasında aynı samimi duygularla ağırlayacak ve misafirperverliğimizi göstermeye gayret edeceğiz. Onları ilimizde ağırlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız."

Göksel, AK Parti Samsun İl Başkanlığı olarak birlik ve beraberliğin ne kadar güçlü olduğunu göstermek adına 2 Temmuz Cumartesi günü Büyük Samsun İftar Programı yapacaklarını bildirerek, programa tüm Samsunluların davetli olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.