Samsun

"Geleceğin Umudu Umudumuz Sizsiniz" projesi

10:02 13 Temmuz 2016
"Geleceğin Umudu Umudumuz Sizsiniz" projesi

Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen "Geleceğin Umudu Umudumuz Sizsiniz" projesi kapsamında 80 öğrenci Çanakkale gezisine gönderildi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamındaki "Geleceğin Umudu Umudumuz Sizsiniz" projesi devam ediyor.

Proje kapsamında düzenlenen Çanakkale gezisi dolayısıyla Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen uğurlama törenine Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve birim amirleri katıldı.

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Yavuz, Çanakkale'nin Türkiye'nin bağımsızlık için verdiği mücadeleyi en iyi anlatan yerlerden biri olduğunu vurgulayarak, "Çanakkaleyi doya doya seyredin. Çanakkale'deki her taşı okuyun, Türkiye'nin nasıl Türkiye olduğunu orada bizzat göreceksiniz. Memleketin nasıl kazanıldığını, bugünleri niye yaşadığımızı, içinde bulunduğumuz süreci orada canlı canlı göreceksiniz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından 3 gün sürecek geziye katılan 80 ortaokul öğrencisi, Yavuz ve birim amirleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrenciler, daha sonra iki otobüsle Çanakkale'ye hareket etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.