Samsun

AK Parti İlçe Başkanı Doğan'dan ziyaretler

19:59 24 Ağustos 2016
AK Parti İlçe Başkanı Doğan'dan ziyaretler

AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Vezirköprü Belediyespor Kulübü ve Vezirköprü Jandarma Merkez Karakolunu ziyaret etti.

Doğan, beraberinde parti yönetim kurulu üyeleriyle ilk olarak Vezirköprü Belediyespor Kulübünü ziyaret ederek, kulübün yeni yönetimine başarılar diledi.

Takıma yeni sezonda başarılar dileyen Doğan, takımın başına getirilen teknik direktör Metin Yılmaz'ın da başarılı olacağına inandığını söyledi. Futbolun yanı sıra diğer branşlara da önem verilmesi gerektiğini aktaran Doğan, "Sporu bir bütün olarak ele almamız lazım. Voleybol, tenis, güreş gibi farklı dallarda da başarı elde edebilecek bir potansiyelimiz var. Özellikle alanında yardımcı doçent ünvanını taşıyan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Yener Aksoy var. Bu durumdan faydalanmamız lazım. Öncelikle güreş kulübü oluşturarak ilçemizdeki güreş potansiyeli olan gençlerimizi yetiştirmemiz lazım." diye konuştu.

Kulüp Başkanı Satılmış Kaşçı da Vezirköprü Belediyespor'u hak ettiği noktaya taşıyacaklarını belirterek, Vezirköprülü gençlerle yollarına devam edeceklerini kaydetti.

Doğan ve beraberindeki heyet, daha sonra Vezirköprü Jandarma Merkez Karakolunu da ziyaret etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.