Samsun

Kurban Bayramı kutlanıyor

19:01 13 Eylül 2016
Kurban Bayramı kutlanıyor

Kavak ilçesinde, AK Parti ve MHP ilçe başkanlıklarınca Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Kavak İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise, terör eylemlerinin bayramda da sürdüğünü anımsatarak, "Türkiye terör örgütlerinin üstesinde gelebilecek büyük bir devlettir. Bize düşen birlik ve beraberliğimizi sürdürmektir." ifadelerini kullandı.

Programa, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aziz Kanık, AK Parti Kavak İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Aracı Çelik, partililer ile vatandaşlar katıldı.

MHP Kavak İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen bayramlaşma programına, MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, Ülkü Ocakları Başkanı Fuat Şahinkaya, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kamber, burada yaptığı konuşmada, bayramların önemine vurgu yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Şehit haberleriyle büyük üzüntü yaşadıklarını vurgulayan Kamber, "Bu memleket bizim. Bu günler, birleşme ve birlikteliğin perçinlendiği günler. Bu günler, memleketimize ve demokrasimize sahip çıkma zamanıdır." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.