Samsun

Maçın ardından

19:24 02 Ekim 2016
Maçın ardından

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un antrenörü Kenan Yelek, kendi sahalarında 1-0 kazandıkları Denizlispor maçına ilişkin, "Stresli maça çıktık ve kazandık." dedi.

Yelek, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Denizlispor maçına çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

Takımın 5 haftadır galibiyet alamadığına işaret eden Yelek, "5 haftadır galibiyet alamama baskısı vardı. Diğer maçlarda iyi oynadık ama galibiyet alamadık. Böyle bir stresli maça çıktık ve kazandık. Oyuncularımın nasıl oynadığına hiç girmeden canı gönülden galibiyet için onları kutluyorum. Aslanlar gibi mücadele ettiler ve aslanlar gibi maçı kazandılar." diye konuştu.

Şehirde, kendisi üzerinden algı operasyonu yapıldığını iddia eden Yelek, şöyle konuştu;

"Yok yeni gelecek hoca beni kabul etmemiş, bunların hepsi yalan. Beni herkes tanıyor. Ben Samsunspor'a gönülden bağlıyım. Ne zaman isterlerse gelirim, ne zaman isterlerse de giderim. Ben Ümit Özat gelmeden de bıraktım, bırakıp gittiğinde de bıraktım, sezon başında da bıraktım. Ben buraya para için gelmedim. 'Samsunspor'u kötü günde bırakıp gidecek misin' dediler. Ben bu takıma canı gönülden bağlıyım ama algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar. Bu kulübe bir şey olursa buna sevinecek kişiler var."

Samsun'a tek kuruş para sormadan geldiğini ifade eden Yelek, "Bu yapılanlar çok terbiyesizce ve çok yanlış. Çok kötü hararetler var. Benim de şerefim ve şahsiyetim var. Bana görev verdiler koşa koşa geldim, git derseler de giderim, yine gel derseler de gelirim." değerlendirmesinde bulundu.


- Denizlispor cephesi


Denizlispor Tenik Direktörü Selahattin Dervent ise Samsunspor ile galibiyete çok fazla ihtiyaç duyduğu bir haftada oynadıklarını anımsatarak, şansız bir gol yiyerek mağlup olduklarını kaydetti.

Zorlu bir rakibe karşı oynayacaklarının bilincinde olarak sahaya çıktıklarını ifade eden Dervent, şöyle konuştu:

"Samsunspor'un galibiyet hasreti çok fazlaydı. Bu psikolojik durum içerisinde galibiyet için her şeyi yapabileceklerini düşünüyorduk. Hesaplarımızı ona göre yaptık. Biz de iddialı bir takımız. Bu iddiamızı sahaya yansıtmaya çalıştık. Direğin içine çarpıp giren bir top gol oldu. Gol yediğimiz zaman şans bizden yana değil, gol pozisyonuna girdiğimiz zaman da şans bizden yana değildi. Maçın kırılma anı gol yediğimiz an değil gol kaçırdığımız dakikalar. 46. dakikada yakaladığımız pozisyonu gol yapabilseydik maçın seyri değişebilirdi."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.