Samsun

Vali Şahin'in Havza ziyareti

17:09 20 Ekim 2016
Vali Şahin'in Havza ziyareti

Vali İbrahim Şahin, Havza ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Şahin'i ilçede, Kaymakam Alper Tanrısever, Ladik Kaymakamı Mustafa Temiz, Havza Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Kumkayır, Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar ve TSO Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı

İncelemelerine Bekdiğin Mahallesi Çal mevkisinde altyapı çalışmaları devam eden Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinden (OSB) başlayan Vali Şahin, ilgililerden OSB çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB'nin genişleme alanlarıyla Karadeniz'in en büyük OSB'lerinden biri olduğunu belirten Şahin, "İnanıyorum ki buralar bir kaç yıl içinde fabrikalarla dolacak. Burada önemli olan müteahhit firmalarımızın işini iyi yapması. OSB'mizin altyapı çalışmaları yaklaşık yüzde 85 oranında tamamlanmış. Aynı zamanda elektrik altyapı işi de hızlı bir şekilde devam etmekte. Bundan sonraki önceliğimiz buraya büyük yatırımcı bulmak." dedi.

OSB'yi ana yola bağlayan Ankara - Samsun karayolu ve demiryolu üst geçidinde da incelemelerde bulunan Vali Şahin ve beraberindekiler daha sonra inşaatı tamamlanan Havza Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu ve Havza Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Keçeci'den hastane hakkında bilgi aldı.

Şahin, Havza Devlet Hastanesinin, bağlantı yolları tamamlandıktan sonra kısa süre içinde hizmete gireceğini belirtti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.