Samsun

"Samsun'a 3 puanla döneceğiz"

12:05 28 Şubat 2017
"Samsun'a 3 puanla döneceğiz"

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Bu yıl üst üstte hiç maç kazanamadık. Deplasman galibiyetimiz de yok. Denizlispor maçını kazanırsak her ikisine de başarmış olacağız." dedi.

Özköylü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bulundukları konum nedeniyle her maçın önem taşıdığını vurguladı.

İyi oynamayı istediklerini ancak bazı maçlarda kötü oynasalar bile puan veya puanlar getirecek sonuca odaklanacaklarına işaret eden Özköylü, "Takım olarak çok iyi mücadele ediyoruz. Tüm oyuncularımız arzulu ve istekli. Tabii ki belirli noktalarda eksiklerimiz bulunuyor ama en azından sahada kazanma arzusunu taşıyan, mücadele eden bir takım var. Bu da gelecek açısından umut veriyor." ifadelerini kullandı.

Hafta sonu deplasmanda yapacakları Denizlispor maçına değinen Özköylü, ligin boyu kısaldıkça her maçın, her puanın öneminin arttığına dikkati çekti.

Denizli'den mutlaka puanla dönmek zorunda olduklarını dile getiren Özköylü, şunları kaydetti:

"Çünkü ligin alt sıralarındaki takımlar, kendi aralarında maçlar oynayacak. Bizim bu dönemde alacağımız her puan tehlike bölgesinden uzaklaşmamızı, rahat nefes almamızı sağlayacak. Bu yıl üst üstte hiç maç kazanamadık. Deplasman galibiyetimiz de yok. Denizlispor maçını kazanırsak her ikisine de başarmış olacağız. Umut ediyorum oyuncularımız sahada kazanmak adına ellerinden geleni yapacaklar ve Samsun'a 3 puanla döneceğiz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.