Samsun

Havza'da şehit aileleri ve gazilere ziyaret

16:12 01 Mart 2017
Havza'da şehit aileleri ve gazilere ziyaret

Havza Kaymakamlığına vekalet eden Vezirköprü Kaymakamı Yunus Emre Altıner ile Belediye Başkanı Murat İkiz, şehit aileleri ile gazileri ziyaret etti.

Altıner ile İkiz, şehit jandarma er Ramazan Kılıçcı ile şehit Uzman Çavuş Kaşif Arslan'ın ailelerini ziyaret etti.

Devletin terörle mücadelesinin devam ettiğini dile getiren Altıner, "Bugün bizler huzur içinde yaşıyorsak, bunu vatanın birliği, dirliği, bölünmez bütünlüğü yolunda can veren şehitlerimize, kanını akıtan gazilerimize borçluyuz. Ailelerini ziyaret etmek, gazilerimize sahip çıkmak devletimizin görevi. Onlar bize şehitlerimizin emaneti." dedi.

İkiz de belediye olarak her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanlarında olduklarını vurgulayarak, "Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ise sağlıklı, uzun ömürler diyorum." ifadesini kullandı.

Altıner ile İkiz, daha sonra Kıbrıs gazileri Nefat Köksal ve Cemil Kurum'u evlerinde ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Ziyaretlere, Havza Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Kumkayır, İlçe Emniyet Müdür Vekili İsmail Kahyaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatih Bıyık, Muharip Gaziler Derneği Havza Temsilcisi Harun Saat da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.