Samsun

Vezirköprü'de muhtarlar buluşması

19:11 07 Mart 2017
Vezirköprü'de muhtarlar buluşması

Vezirköprü ilçesinde muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.

Vali İbrahim Şahin, Belediye Kültür Merkezi'nde muhtarların katılımıyla düzenlenen toplantıda, üretimin önemine değindi.

Üretim yapılıp ürünler dünyaya satılmazsa üçüncü dünya ülkesi olunacağını belirten Şahin, "Bizi sürekli sömürürler. Onun için hep üreteceğiz. Bu üretim sadece araba değil, tarım alanında da üretim yapacağız." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da kırsal kesimde yaşayanların tarıma yönelik proje getirmesini istedi.

Yol, su ve kanalizasyon gibi konuları artık bitirip kaynakları üretime harcamaları gerektiğini vurgulayan Yılmaz, "1923 yılından bu yana yol yapılıyor. Toprağın altına para gömüyoruz. En iyisini yapıp bir kere yapacağız, bu yol, kanalizasyon konularından artık kurtulacağız. Kırsalda yaşayan insanlarımızın tarıma yönelik projelerini istiyoruz. Bunlara destek vermeye hazırız." diye konuştu.

Vezirköprü Kaymakamı Yunus Emre Altıner ile Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'in de konuşma yaptığı toplantıda ilçenin sorunları ele alındı.

Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, Vezirköprü Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Selçuk Yılmaz ile kamu kurum ve kuruluşların müdürleri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.