Samsun

Kastamonu'da toplu açılış töreni

17:33 22 Mart 2017
Kastamonu'da toplu açılış töreni

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, halk oylamasıyla ilgili, "Türkiye'nin belki son 200 yılda yaşadığı tüm bu süreçlerin hepsinden daha önemli bir seçimle karşı karşıyayız." dedi.

Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Kuzeykent Miting Alanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde, AK Parti iktidarları olarak 15 yıldır az konuşup çok çalıştıklarını söyledi.

Türkiye'ye hizmet yolunda yatırım ve açılışlar yaptıklarını dile getiren Albayrak, ülkeye çok önemli projeler kazandırdıklarını, bugün de Kastamonu'da çok güzel bir toplu açılış töreni için bir arada olduklarını belirtti.

Kastamonu'ya enerjiyle alakalı güzel bir sürprizle geldiklerini, projeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağını bildiren Albayrak, "Kastamonumuza Enerji Bakanlığı olarak son dönemde çok yoğun çalışarak yerli ve milli enerji politikamız çerçevesinde önemli projeleri kazandırmada çok önemli adımlar atıyoruz." ifadesini kullandı.

Albayrak, Türkiye'nin 16 Nisan'da önemli bir seçim yapacağına dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin belki son 200 yılda yaşadığı tüm bu süreçlerin hepsinden daha önemli bir seçimle karşı karşıyayız. Farkındayız değil mi? 15 Temmuz'da tarihi bir süreç yaşadık. Kastamonu da 15 Temmuz gecesi milli şuur ve irade noktasında meydanlarda toplandı mı? 15 Temmuz'da tüm Türkiye için terör örgütlerinin tamamına karşı başta FETÖ, PKK, DEAŞ olmak üzere hepsine karşı bi̇r duruş gösterdik mi? O zaman 16 Nisan bu duruşun ete kemiğe büründüğü, hayata geçtiği bir seçim olacaktır. O zaman tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet için ne diyeceğiz? Elhamdülillah, Kastamonu tamam."



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.