Samsun

Terme Belediyesi e-belediye sistemine geçti

17:27 02 Mayıs 2017
Terme Belediyesi e-belediye sistemine geçti

Terme Belediyesi, vatandaşların internet üzerinden emlak, ilan ve reklam borçlarını ödeyebileceği e-belediye sistemini hayata geçirdi.

Belediye Başkanı Şenol Kul, e-belediye hizmeti ile vatandaşların dünyanın dört bir köşesinden borçlarını sorgulayabileceklerini ve ödemelerini Terme Belediyesi'ne ait web sayfası üzerinden gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Terme halkına söz verdikleri bir hizmeti daha hayata geçirdiklerini belirten Başkan Kul, "Çağımızın gerektirdiği teknolojik imkanları kullanarak, vatandaşımıza hizmetin en güzelini, en kalitelisini ve en kolayını sunmak gayesiyle çıktığımız yolda bugün önemli bir yol kat ettik. Bu anlamda vatandaşlarımızın ödemeler olmak üzere, belediye ile ilgili her türlü iş ve işlemlerine internet ortamında ulaşabilecekleri e-belediye uygulamasına geçtik." ifadelerini kullandı.

Terme Belediyesi'nin yenilik çalışmaları kapsamında resmi internet sayfasının da yenilendiğini dile getiren Kul, şöyle konuştu:

"Terme Belediyesi’nin kurumsal kimlik yapısına uygun, aktif bir sistemi daha hayata geçirdik. Değişime kayıtsız kalmak, bugünü yakalamamak anlamına gelir. O açıdan mümkün olan tüm donanımlara sahip olmak ve halkımıza en iyi hizmeti sunmak adına yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Yeni sayfamız ve e-belediyecilik sisteminin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.