Samsun

TESK Genel Başkanı Palandöken'den ziyaret

14:46 18 Mayıs 2017
TESK Genel Başkanı Palandöken'den ziyaret

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Samsun Ticaret ve Sanayi Odasını (TSO) ziyaret etti.

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin yeni hizmet binasının açılış törenine katılmak üzere kente gelen Palandöken, Samsun TSO'yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile sohbet etti.

Uzun zaman sonra Samsun'a geldiğini belirten Palandöken, "Samsun çok gelişmiş, büyümüş ve güzelleşmiş. En son geldiğimde özellikle sahil tarafı mezbelelik içindeydi ama her şey çok güzel, mükemmel olmuş. Samsunlular gerçekten çok şanslı. Samsun'u daha güzel hale getirenlerin emeğine sağlık." dedi.

Ticaret odaları ve borsaları ile etle tırnak gibi olduklarına işaret eden Palandöken, esnaf ve sanatkarın sanayici ve tüccarın ilk yetiştiği fidanlık olduğunu kaydetti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere herkesle ahenk içinde çalıştıklarını vurgulayan Palandöken, şunları kaydetti:

"Hepimizin ortak paydası daha güçlü bir Türkiye. Esnafı, sanatkarı, tüccarı, sanayicisi ekonominin çimentosudur. Bizler Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütleriyiz. Esnafa, sanatkara, sanayiciye verilen her değer bizleri çok mutlu etmektedir. İnşallah el ve gönül birliği ile esnafımızı, sanatkarımızı, tüccarımızı, sanayicimizi ve çok sevdiğimiz ülkemizi daha da iyi yerlere getireceğiz."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Murzioğlu da Palandöken'e kent ekonomisi hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından Murzioğlu, Palandöken’e hediye sundu.

Ziyarette TESK Genel Başkan Vekili Burhan Aksak, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Samsun TSO Meclis Başkanı Aydın Özvatan ile oda üyeleri de bulundu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.