Samsun

2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları

23:32 29 Temmuz 2017
2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları

Samsun'da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda finale yükselen Erkek Milli Futbol Takımı, Ukrayna ile oynayacak final müsabakası öncesinde moral ve motivasyon programında buluştu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bir otelin restoranında düzenlenen programa katılan Erkek Milli Futbol Takımı, yarın saat 16.00'da Canik 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Türkiye-Ukrayna final mücadelesi öncesi moral depoladı.

Programda konuşan TFF Engelliler Koordinasyonu Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in selamlarını iletti.

Demirören'in Erkek Milli Futbol Takımı ile gurur duyduğunu belirten Gürsoy, "Başkanımızın yarın oynanacak müsabakada başarılar dileğini iletiyorum. En son İstanbul'da birlikte olduklarında şampiyonluk sözü vermişlerdi. Bende artık yarın tüm oyuncularımıza hep beraber şampiyonluk sözünü yerine getirip bunca yıl verdikleri o mücadeleyi olimpiyat madalyasıyla taçlandıracaklarını bekliyoruz. Yarın tekrar başarılar diliyoruz." dedi.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Yakup Ümit Kihtir ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın voleybol ve hentboldaki şampiyonluklardan dolayı tebrik telgrafı gönderdiğini hatırlatarak, aynı başarıyı futbol takımından da beklediklerini söyledi.

Teknik heyet ve sporcuların katıldığı program verilen ikramın ardından son buldu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.