Samsun

Samsun'dan kısa kısa

16:54 16 Ağustos 2017
Samsun'dan kısa kısa

Kavak Kaymakamı Hasan Gökpınar, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Atlı'yı makamında kabul etti.

Ziyarette Gökpınar, Atlı'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Gökpınar, ilçede faaliyet gösteren fabrikalarla istihdamın arttığını ifade ederek, "İş ve istihdam artıyor. Umarım fabrikalar çoğaldıkça, iş istihdamı arttıkça esnafımızın ekonomik durumunda iyileşme olacak." dedi.

- Havza

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, 2017- 2018 eğitim-öğretim yılı öncesi ilçe merkezindeki okulların bakımlarının yapılmaya başlandığını belirtti.

Çalışma kapsamında Havza Belediyesi Park ve Bahçe Şefliği ekipleri tarafından Makbule Yusuf Ölçer Yatılı Bölge Ortaokulu bahçesinin bakımı yapıldı. Ekipler, okul bahçesindeki yeşil alanların ot temizliğini ve bahçe bakımını gerçekleştirdi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, amaçlarının okul bahçelerinin genel bakımlarını yapmak olduğunu belirterek, "Havza Belediyesi olarak eğitim ve öğretime her türlü desteği verme gayretindeyiz. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Belediye olarak onların geleceği için çalışıyoruz. Onların en iyi şekilde yetişmesini istiyoruz. Ülkemizin geleceğini emin ellere teslim etmek amacıyla belediye olarak desteklerimizi sürdürüyoruz ve bundan sonra da sürdüreceğiz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.