Samsun

Türkiye Off-Road Şampiyonası

22:53 23 Eylül 2017
Türkiye Off-Road Şampiyonası

Türkiye Off-Road Şampiyonası 6. ayak yarışları, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde başladı.

Vezirköprü Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen yarışların ilk gününde 14 ekip, 12 kilometrelik zorlu orman parkurunu geçti.

Yarışların ilk gününü S2 kategorisinde İrfan Korkmaz-Ali Özsoy, S3 kategorisinde ise Özgür Yaprak-Hasan Armutçu ikilisi birinci tamamladı.

Bu arada Vezirköprü'de Karadeniz Mahalli Off-Road Kupası 3. ayak yarışları da yapılıyor. İlk gün yarışlarına 20 takım katıldı.

Yarışlar sonunda S1 kategorisinde Bülent Karaduman-Ecem Karaduman, S3 kategorisinde Cevdet Durdu-Aydemir Uzun, S4 kategorisinde ise Okan Güney-Gökhan Güney ikilisi ilk sırayı aldı.

Vezirköprü Offroad Kulübü Basın Sözcüsü Orhan Aydoğdu, yaptığı açıklamada, iki organizasyonu aynı anda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın önemini vurgulayan Aydoğdu, "Ulusal bir yarış ama Azerbaycan ve Gürcistan'dan yarışlara katılmak için bizi aradılar. Burada birer ekip onlardan yarıştı. Birinin aracı bozuldu ancak tamir edebilirlerse yarın devam edecekler. Vezirköprü ilçesi adına son derece değerli bir organizasyon." diye konuştu.

Organizasyon, yarın yapılacak yarışlarla sona erecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.