Samsun

Samsun Valisi Kaymak, Ayvacık'ı ziyaret etti

15:04 15 Kasım 2017
Samsun Valisi Kaymak, Ayvacık'ı ziyaret etti

Samsun Valisi Osman Kaymak, Ayvacık Kaymakam Vekili Kemal Ülkü ile Belediye Başkanı Mustafa Belur'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Ülkü, Vali Kaymak'a ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi sundu.

Ülkü, ziyaretin anısına Kaymak'a halk eğitim merkezi tarafından üretilen kilim hediye etti.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Kaymak, Ayvacık Belediye Başkanı Belur'u makamında ziyaret etti.

Kaymak, daha sonra bir restoranda muhtarlarla bir araya gelerek sohbet etti.

İlçede hükümet konağı ve devlet hastanesinin yetersiz olduğunu ifade eden Kaymak, "Yeni bir hükümet konağı ve Sağlık Bakanımızın Samsunlu olması hasebiyle de yeni bir ilçe devlet hastanesinin yapımı için çalışacağız." dedi.

Barajların turizm ve balıkçılık için geliştirilmesi gerektiğine işaret eden Kaymak, "Dünyayla yarışacak durumdayken yol ve altyapı sorunlarını artık konuşmamamız gerekiyor. Bu tür sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması lazım. Gelişen bir ülkede üretime yönelik çalışmalara önem vermek zorundayız. Bunun için de projeler üretilmelidir. Bütün sivil toplum kuruluşları ve ortak paydaşlar ile bir araya gelip, ilçemizin gelişmesi için gerekeni yapmalıyız." diye konuştu.

Kaymak'a ziyaretleri sırasında Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nail Kırmacı ve diğer ilgililer eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.