Samsun

Bafra'nın yöresel lezzetleri görücüye çıktı

14:46 27 Ocak 2018
Bafra'nın yöresel lezzetleri görücüye çıktı

Bafra Genç İş Adamları Derneğince düzenlenen etkinlikte Bafra'nın yöresel yemekleri tanıtıldı.

Öğretmenevinde yapılan etkinliğe, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci katıldı.

Etkinlikte konuşan Bafra Kaymakam Ali Türkel, "Ben geçen yıl Bafra’ya atandığımda derneği ziyaret etmiştim. Orada faaliyetleri ile ilgili bir video gösterimi yapmışlardı, çalıştıklarını ve bölge için bir şeyler yapmaya uğraş verdiklerini gördüm. Şimdi de görüyorum ki bu katlanarak devam etmiş. Yapılan proje Bafra'nın bir eksiğini kapatıyor. Tüm ülkeye Bafra'yı tanıtmayı ve lezzetleri ulaştırmayı hedefleyen bu tarz projeler bölgemize değer katıyor." ifadelerini kullandı.

Bafra Genç İş Adamları Derneği Başkanı Alper Güngör ise, Bafra'da yöresel ürünlerin üretimini yapan sertifikalı ve işinde en iyi olan esnafları bir çatı altında topladıklarını aktardı.

Bu iş yerinde üretilen ürünleri internet üzerinden tüm Türkiye'ye pazarlayacaklarını belirten Güngör, "Yöresel ürünleri, tüm Türkiye pazarına sunarak marka değerini artırmak, Bafra ismini en iyi şekilde lanse ettirmek istiyoruz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.