Samsun

Görme engellilerden Samsunspor'a destek

17:34 10 Şubat 2018
Görme engellilerden Samsunspor'a destek

Samsun Görme Engelliler Spor Kulübü üyeleri, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor için başlatılan yardım kampanyasına katıldı.

Samsun'da atletizm, satranç, judo, golbol ve futsal branşlarında görme engellilerin spor yapması için 2004 yılında kurulan ve 5'i milli 50 sporcusu bulunan Samsun Görme Engelliler Spor Kulübü, Samsun Valiliğinin Samsunspor için başlattığı yardım kampanyasına katılarak bağışta bulundu.

Kulüp başkanı Murat Fırat, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Samsunspor'un kentin markası olduğunu, toplumun her kesiminin sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Samsunspor'un yaşatılması için her kesimin destek vermesini istediklerini dile getiren Fırat, "Görme engelliler olarak gören gözlere örnek olmak istedik. Vatandaşlarımızın kulübün içinde bulunduğu sıkıntılı durumu görmezlikten gelmemesini istiyoruz. Bunun için kampanyaya katılarak sembolik olarak 55'er lira bağışta bulunuyoruz." diye konuştu.

Fırat, Samsunspor'un iç saha maçlarını da sürekli takip ettiklerini anlatarak, "Tribündeki yerimizi alarak takımımıza sahip çıkıyoruz. Belki saha içinde yaşananları tam olarak görmüyoruz ama yanımızda bulunan gören gözlerden saha içinde yaşananları bize anlatmasını istiyoruz. Samsunspor iyi sonuçlar aldığında büyük mutluluk yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.