Samsun

Kavak Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni

13:32 25 Mayıs 2018
Kavak Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kavak Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, burada yaptığı konuşmada, öğrencilere tavsiye ve önerilerde bulunarak, mezun öğrencileri ve törene katılan ailelerini tebrik etti.

Kavak Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Necati Menek de ülke kalkınmasının lokomotifi olan inşaat ve yapı sektörü ve ilgili alanlarda yüksek nitelikte ara eleman yetiştirilmesine katkı verdiklerini anlatarak, "Ülkemizde ve dünyada her zaman değişim ve yeni gelişmeler olduğu dikkate alınarak mezunlarımızın kendilerini sürekli geliştirmesi gerekir. Mezun olanlarımızı iş hayatına kazandırana kadar da velilerinin desteklerine ihtiyaçları vardır." dedi.

Okul birincisi Yücel Örgün'ün öğrenciler adına yaptığı konuşmasının ardından okul ve bölüm birincilerine protokol tarafından çeşitli hediyeler, Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız tarafından çeyrek altın verildi.

Tören, 110 mezun öğrenciye belgelerinin verilmesi ve öğrencilerin keplerini havaya atmasının ardından sona erdi.

Törende mimari restorasyon bölümünden mezun olan Saffet Rıza Dinler'in mezuniyet belgesi, kucağındaki 3 yaşındaki oğluna verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.