Samsun

Jandarma komutanlığı çalışanları huzurevini ziyaret etti

13:30 12 Haziran 2018
Jandarma komutanlığı çalışanları huzurevini ziyaret etti

Havza İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan personel, jandarmanın kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında eşleri ile birlikte Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Kumkayır ve eşi Uzman Dr. Asiye Elvan Kumkayır, İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personel ile eşleri, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerine çiçek vererek uzunca bir süre sohbet etti ve yaklaşan bayramlarını kutladılar.

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kumkayır, "Bilindiği üzere jandarma teşkilatımız 14 Haziran 1839'da kuruldu ve bu yıl teşkilatımızın kuruluşunun 179. yıl dönümü. 14 Haziran Jandarma Günü etkinlikleri kapsamında Huzurevimizi ziyaret ettik. Bu vesile ile burada kalan yaşlı ve hastalarımızın bayramlarını kutladık." dedi.

Kumkayır, jandarmanın 7 gün 24 saat görevinin başında olduğunu anımsatarak "Devletimizin genel asayişin, kamu düzeni ile halkımızın huzur ve güven ortamının sürekliliğini tesis etmek amacıyla fedakarca vazife icra eden tüm mesai arkadaşlarımın 14 Haziran Jandarma günü ve Ramazan Bayramlarını kutlarım. Bu vesile ile terörle mücadele ve diğer görevleri sırasında hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise şükranla anıyorum." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.