Samsun

Havza Belediyesinin ramazan etkinlikleri sona erdi

11:53 14 Haziran 2018
Havza Belediyesinin ramazan etkinlikleri sona erdi

Havza Belediyesi tarafından ramazan boyunca yapılan ramazan etkinlikleri dua programı ile sona erdi.

Kevser Cami önünde teravih namazı sonrası düzenlenen programda Havza Kevser Cami din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler okundu. Daha sonra ramazan boyunca okunan mukabele, hatimlerin kabulü için dua yapıldı.

Programa katılan MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta birçok İslam toprağında Müslümanların kan ve göz yaşı içinde olduğunu belirterek, "Allah bu mübarek günlerin hürmetine bu kardeşlerimizin gözyaşlarını dindirsin. Rabbim hep birlikte daha nice ramazanlara ve bayramlara ermeyi nasip eylesin. Bayramınız mübarek olsun." dedi.

Belediye Başkanı Murat İkiz de katılımcıların bayramını kutlayarak, "Hep birlikte bir ramazan ayının daha sonuna geldik. Birçok hemşehrimiz sılayı rahim yaptı. Allah'ım tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri kabul eylesin. Bayramımız tüm İslam alemine ve ülkemize huzur ve barış getirsin." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşaviri Mehmet Taşan ve Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdür Yardımcısı Fahrettin Kırbıyık tarafından din görevlilerine çeşitli hediyeler verildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.