Samsun

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

18:35 16 Haziran 2018
Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne doğru

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında Havza’yı ziyaret etti.

Yılmaz, Havza ziyareti kapsamında ilk olarak partisinin seçim koordinasyon merkezini ziyaret ederek, partililerle bayramlaştı.

Seçim çalışmaları boyunca vatandaşlarla hep iç içe olduklarını dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:

"İnşallah bu çalışmalarımızın karşılığını da 24 Haziran akşamı alacağız. Sizden aldığı güç ile yolunda yürüyen Cumhurbaşkanımız artık daha emin adımlar ile yoluna devam edecek. Türkiye artık güçlü bir ülke. İnşallah daha da güçlü olacak. Bu da sizlerin bizlere vereceğiniz destek ve güçle olacak. 24 Haziran’da ikinci bir bayramı daha kutlayacağız."

Programa katılan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise, 24 Haziran seçimlerinin tarihi öneme sahip olduğunu vurgulayarak, "24 Haziran sonrası ülkemiz yeni bir sisteme geçecek. Yeni sistem ile daha güçlü bir Türkiye için önümüzde engel kalmayacak." diye konuştu.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir de, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini anlatarak, "İnşallah pazartesi günü Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde Samsun’da karşılayacağız. Bunun için çalışmalarımıza devam ediyoruz. 24 Haziran’da ise her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımıza ve partimize olan desteğimizi vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, daha sonra 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Kevser Parkı'nda vatandaşlarla bir araya geldi, sohbet etti ve bayramlarını kutlayarak, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için destek istedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.