Samsun

'Eğlenmek için gittim, canımdan olacaktım'

08:33 22 Temmuz 2018 5 Yorum Var
'Eğlenmek için gittim, canımdan olacaktım'

Samsun’da Go-Kart aracına saçlarını kaptırıp feci şekilde yaralanan Nurjemal Annalyyev, “Hayatımda ilk kez bindim, ölümden döndüm. ‘Saçlarını topla’ diye uyaran kimse olmadı. Şikâyetçi olacağım” dedi.

Samsun'un İlkadım ilçesindeki Batı Park'ta bulunan Go-Kart pistinde önceki gün meydana gelen kazada yaralanan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Türkmenistan uyruklu Nurjemal Annalyyev'in tedavisi sürüyor. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde tedavi gören genç kız o korkunç anları ve yaşadığı dehşeti anlattı.

'KAFAMDAN BİR ŞEYLER KOPTU'

Sabah Gazetesi'nden Murat Alhan'ın haberine göre; Sahilde arkadaşlarıyla gezerken, go-kart pistinin önünden geçtiklerini söyleyen Annalyyev, "Hayatımda ilk kez bindim. Daha önce birçok kez gördüm ama hiç binmemiştim. Arkadaşlarla binelim dedik. Ben de bilet aldım ve sıramı bekledim. Bana sıra geldiğinde, beni kimse uyarmadı. Saçlarım uzun olduğu için oradaki görevliler bana bununla ilgili uyarılarda bulunmadı. İkinci turdu galiba. Bir anda saçlarım tekere dolandı ve kendimi yerde buldum. Biraz sürüklendim. Kafamdan bir şeyler koptu. Ben saçlarım koptu sandım. Ama elimi başıma koyduğumda, sıcaklık hissettim. Derimi tutuyordum ve ellerim bir anda kanla doldu" diye konuştu.

'PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"

Birkaç adım attıktan sonra yere yığıldığını söyleyen genç kız, "Hastaneye kaldırmışlar. Saçlarımla derim birlikte kopmuş. Uzun bir ameliyat geçirmişim. Deriyi yerine diktiler ama saçlarım olacak mı bilmiyorum. Çok uzun ve dümdüz saçlarım vardı. Onları geri istiyorum. Eğlenmeye gittim canımdan oluyordum. Beni kimse uyarmadı, saçlarını topla demedi? Bu olayda ihmal var. Sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

Kızkardeşi Nurjemal Annalyyev'in ölümden döndüğünü ve bu işte ihmal olduğunu söyleyen ağabeyi Yusuf Annalyyev, "Kardeşimin durumu ortada, hayatında ilk defa bindiği go-kart onu bizden alıyordu. Burada ihmaller zinciri var. Bu işin peşini bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • nimet 5 yıl önce Şikayet Et
    ben de go kart kullandim.insanin vucuduna bile dayak yemis gibi agri veriyor.ayica kimse kural filan demiyor.bir kask veriyorlar bunu tak diyorlar.sadece sac degil esarp atki vs. hersey takilabilir.ayrica gokart yuzunden iki kiz hayatini kaybetti hala kimse onlem almadi.yasaklansa iyi olur.
    Cevapla
  • Heyyt 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu ne ya onune gelen biryerlerden sikayetci oluyor hic kabahati kendilerinde arama yok hep suclu karsi birde utanmasa diyecekler kimsen nenim sacimi toplamadi ya bizde sorun kurallarin ne oldugunu onlemin ne oldugunu olmasi gerekenin alinmasi gereken tedbirlerin ne olduguna bakmadan herseyi biriledini demesini yapmasini bekliyoruz ve hatta en korkuncu birsey olmaz diyip dinlemiyoruz sonrada feryat figan Bence olaylara kafa yormaya dusunmeye ve hatta egitmeye kendimizden baslasak
    Cevapla
  • VELİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu tür yerler kapatılsın.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin başına bir iş güvenliği uzmanı dikemezsin ki. Keşke tehlikeyi farkedip önlem alsaydın. Orayı işleten de masum değil gerçi. Böyle mekanlara 2 dakikalık bilgilendirme videosunu izletip öyle almak lazım.
    Cevapla
  • FM.. 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor ? Hiç bir denetim , hic bir güvenlik önlemi yok . İşletmecilerin tek derdi çok para kazanmak . Çok sıkı denetimyapılmalı.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.