Samsun

Samsunspor kombine satışlarından umutlu

15:53 14 Ağustos 2018
Samsunspor kombine satışlarından umutlu

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Samsunspor, kombine satışlarına başladı.

Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, 33 bin kişilik stadyumda taraftar rekoru kırarak her maçı dolu tribünlere oynamak istediklerini söyledi.

Bunun için taraftarların kombinelere ilgi göstermesini isteyen Çakır, "Samsunspor adına 'Uyanış sezonu' olarak adlandırdığımız 2018-2019 sezonunda şampiyonluk parolası ile yola çıktık. Bu ligde kalıcı değiliz, bunu her fırsatta dile getirdik. Göreve geleli yaklaşık 2,5 ay oldu. Bu sürede önemli mesafe aldık. Kulübün önündeki engelleri başkanımız İsmail Uyanık ve yönetici arkadaşlarımızın gayretli ve özverili çalışmalarıyla aşmaya devam ediyoruz." dedi.

Hedeflerine ulaşmak için çok alternatifli ve güçlü bir kadro kurduklarını ifade eden Çakır, şöyle devam etti:

"Seyir zevki yüksek bir takım izleyeceğimizi düşünüyoruz. Taraftarımızdan da bu sezon özellikle kombine satışlarıyla bize katkı vermelerini bekliyoruz. Daha önceden de ifade ettiğimiz gibi, kombine satışından beklentimiz ekonomik katkıdan ziyade başkanımızın gelişi ile ortaya çıkan sinerjinin taraftarlarımızca da paylaşılmasını ve şehirdeki havanın artarak devam etmesini sağlamak."

Kombine fiyatları ise şöyle oluştu:

Kale arkası 55, Doğu üst tribünü 100, Doğu alt tribünü 200, Batı alt tribünü 300 lira olarak belirlenirken, ayrıca kadın ve 15 yaş altı taraftarlara pozitif ayrımcılık yapılarak kombineler 55 lira tek fiyat olarak belirlendi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.