Samsun

Havza'dan kısa kısa

14:29 17 Ağustos 2018
Havza'dan kısa kısa

Havza Muhtarları Derneği tarafından ağustos ayı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Ahmet Çavdar, dernek lokalinde düzenlenen toplantıda, düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılarla mahalle ve mahalle sakinlerinin sorunlarını tespit etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Toplantılardan çıkan sonuçları sivil toplum kuruluşu olarak ilgili birimlere aktararak çözüm önerisinde bulunacaklarını dile getiren Çavdar, "Dernek olarak kurulduğumuz günden bu yana ilçemiz ve mahallelerimiz için yapılacak her işte işbirliğine açık olduk ve bundan sonra da açık olacağız. İlçemizde bayram tatili boyunca farklı dernekler tarafından 4 festival düzenlenecek. Tüm üye muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimiz etkinliklere davetlidir. Bu vesile ile herkesin Kurban Bayramı'nı kutlarım." dedi.

Toplantıya katılan Esenyurt Havzalılar Derneği Başkanı Muharrem Kurtça da dernekleri tarafından ilki düzenlenecek festivale herkesi davet ederek, "Aslançayır Yaylası'nda düzenlenecek ve çeşitli yarışmalar ve güreşlerin yer alacağı etkinliğimize herkes davetlidir." ifadesini kullandı.

- İlçe Jandarma Komutanı Bostancı göreve başladı

Havza İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Yüzbaşı Alpaslan Bostancı, yeni görevine başladı.

Binbaşı Özgür Kumkayır'ın Bitlis İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Müdürlüğüne atanmasının ardından İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Bostancı ilçeye geldi.

Görev süresi içinde en iyi şekilde hizmet vermeye çaba göstereceğini belirten Bostancı, "İlçeye bağlı 81 kırsal mahallemiz var. Bunları en kısa zamanda ziyaret edeceğim. İlçemizde asayişin sağlanması, halkımızın can ve mal güvenliği için görevimizin başındayız." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.