Samsun

Vezirköprü'de bu yıl ilk defa ÖSYM sınavları yapılacak

18:57 24 Eylül 2018
Vezirköprü'de bu yıl ilk defa ÖSYM sınavları yapılacak

Vezirköprü ilçesinde bu yıl ilk defa yapılacak ÖSYM sınavları için koordinatörlük kuruldu.

Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü ÖSYM Koordinatörü Prof. Dr. Kemalettin Şahin, sınav için yapılan başvuruların tamamlandığını ilçede 2 bin kişinin başvuru yaptığını söyledi.

Vezirköprü ilçesine uzun uğraşlar sonucu ÖSYM koordinatörlüğünü kazandırdıklarını ifade eden Şahin, "Sınav başvurularını ve aday işlemlerini almaya başladık. İlk defa 7 Ekim 2018 tarihinde Vezirköprü'de yapılacak Ortaöğretim KPSS sınavı için hazırlıklar da tamamlandı." dedi.

Şahin, şunları kaydetti:

"ÖSYM sınavlarının ilçemizde yapılması yönündeki talepleri uzun uğraşlar sonucunda karara bağlandı. İlçemizde yapılacak ilk sınav olması nedeniyle büyük önem arz ediyor. Sınavın sorunsuz bir şekilde tamamlanması gerek kordinatörlüğümüz, gerekse ilçemiz adına kazanım sağlayacaktır. Vezirköprü’nün en ücra köyünden sınava girmek için saatlerce katettiği uzun yol sonucunda moral ve motivasyonu yerle bir olan insanımızın artık böyle bir problemi kalmadı. Sınavların Vezirköprü'ye alınmasında emeği geçenlere ve koordinatörlük işlemlerinde özverili çalışan personelimize teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.