Samsun

Havza Belediyesi çalışmaları

14:11 05 Ekim 2018
Havza Belediyesi çalışmaları

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçede hayata geçirilecek üç yeni proje için hazırlıkların son aşamaya geldiğini söyledi.

Başkan İkiz, Havza Meclis Odası'nda düzenlenen toplantıda, belediye tarafından Boyalıca ve Çay mahallelerinde yapılacak parklar ile tirit ev tesisi ve kaplıcalar bölgesinde uygulanması planlanan Şehri Şifa Havza projeleri hakkında şehir plancısı Selçuk Kemeröz’den bilgi aldı, gerçekleştirilecek değişiklikler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Projeler ile ilçenin turizmine katkıda bulunmak ve yeni sosyal yaşam alanları kazandırmayı hedeflediklerini belirten İkiz, "İnşallah hazırlıklarımızı kısa sürede tamamlayarak ilçemize değer katacak üç yeni projemizi hayata geçireceğiz. Özellikle kaplıcalar bölgesinde uygulanacak Şehri Şifa Havza projesi kapsamında yapılacak saat kulesi, çevre düzenlemesi ve bedesten, ilçe turizmine önemli katkılar sağlayacak, kaplıcalar bölgemizin çehresini değiştirecektir." diye konuştu.

Boyalıca ve Çay mahallelerinde yapacakları parklar ile halka yeni sosyal yaşam alanları kazandıracaklarını anlatan İkiz, tirit evi ile yine ilçe turizmine hizmet edileceğini dile getirdi.

Toplantıya Havza Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ömer Büyük de katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.