Samsun

Başarılı halterci Medine Yavuz'dan Kaymakam Yılmaz'a ziyaret

17:08 11 Şubat 2019
Başarılı halterci Medine Yavuz'dan Kaymakam Yılmaz'a ziyaret

Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonada Türkiye üçüncüsü olan Medine Yavuz Kaymakam Metin Yılmaz'ı ziyaret etti.

Kırıkkale'de düzenlenen 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Halter Gençler B Türkiye Şampiyonası müsabakalarında 49 kiloda 110 kilo kaldırarak Türkiye üçüncüsü olan Havza Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yavuz, antrenörü Recep Arslan ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam'ı ziyaret etti.

Yavuz ve antrenörü daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ve Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Cafer Uzun ile birlikte Havza Kaymakamı Metin Yılmaz'ı ziyaret etti.

Yılmaz, 15 yaşındaki Medine Yavuz ile sohbet ederek halter ve müsabakalar hakkında bilgiler aldı.

Yavuz ileriye dönük hayalleri olduğunu belirterek, "Sevdiğim bir spor dalı ve ailem de arkamda. İnşallah ülkemize dünya şampiyonluğu kazandırmak istiyorum." dedi.

Kaymakam Yılmaz ise halterin zor bir spor dalı olduğunu ifade ederek, "İnşallah hedeflerine ulaşırsın. Bundan en çok bizler mutlu oluruz. Başarı için çok ve disiplinli çalışman lazım. Bu da sende olan bir özellik. Başarılarının devamı diliyor ve hocaların ile seni bir kez daha tebrik ediyorum." diye konuştu.

Ziyaretler sonunda Kaymakam Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sağlam Medine Yavuz’a çeşitli hediyeler takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.