Samsun

Dilenirken yakalandı, söyledikleri şaşkına çevirdi

17:42 07 Mayıs 2019 2 Yorum Var
Dilenirken yakalandı, söyledikleri şaşkına çevirdi

Samsun'da çocuklarıyla birlikte dilenerek vatandaşların duygularını istismar eden yerli ve yabancı şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda bir kadın dilenci tekerlekli sandalyeye bağımlı olmasına rağmen dilenirken yakalandı. Dilencinin yakalandığı sırada zabıta ekiplerine, “Bugünlük idare edin beni” demesi ise dikkat çekti.

Samsun Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığının organizesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube, Çocuk Şube ile İl Göç İdaresi Müdürlüğü ekiplerince İlkadım ve Canik ilçelerinin birçok noktasında çocuklarıyla dilenen başta yabancı uyruklu dilencilere karşı operasyon gerçekleştirildi. 

“Bugünlük idare edin beni” 

Operasyon sırasında ise yine ilginç görüntüler ortaya çıktı. Caddede dilenen bir kadın dilenci tekerlekli sandalyeye bağımlı olmasına rağmen dilenirken yakalandı. Zabıta ekiplerini de şaşırtan dilenci zabıta aracına götürüldüğü sırada ekiplere, “Bugünlük idare edin beni” demesi ise dikkat çekti. 

20 dilenci yakalandı 

Ekiplerce toplamda 20 dilenci yakalanırken, yakalanan dilenciler idari işlemleri yapılmak üzere Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığına ait dilenci toplama merkezine götürüldü. Dilencilere 153'er lira idari para cezası uygulandı. 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    işleme bak,153 tl para cezası ver ,sal.yapılan işleme,onca zabıtanın bunları yakalamak için seferber olmasına yazık. madem yakaladın mülteci olanları sınır dışı edecen,yerli olanında mal varlığını araştırıp ona göre caydırıcı bir ceza kesecen,bankada parası neyin varsa el koyacan.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • M.Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Atın hepsini hapse, her yer dilenci doldu, kanunen bi cezası olmayınca çalışmak yerine dilenmek kolay geliyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.