Samsun

20 yıllık eşini önce dövdü sonra da kaynar suyla yaktı

07:56 03 Aralık 2019 3 Yorum Var
20 yıllık eşini önce dövdü sonra da kaynar suyla yaktı

Samsun'un Canik ilçesi Uludağ Mahallesi'nde 61 yaşındaki adam 20 yıllık eşini darp ederek üzerine kaynar su dökerek yaktı.

Samsun'da bir kişi darp ettiği eşini kaynar suyla yakarak hastanelik etti.

Olay, Samsun'un Canik ilçesi Uludağ Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, inşaat işçisi S.K.(61), evlerinde tartıştığı 20 yıllık eşi 1 çocuk annesi 54 yaşındaki D.K.'yi darp ederek yere yatırıp sobanın üzerinde bulunan çaydanlıktaki kaynar suyu üzerine dökerek yaktı. Yaralanan kadın, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Öfkeli koca ise kaçarak kayıplara karıştı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam kaçmış! Peşine düşüp boşa zaman harcamamak lazım! Yakalansa ne olacak??? Hakim zaten birşey yaptığı yok ön kapıdan al arka kapıdan gönder ! Adli kontrol şartıyla serbest! Ölmesi lazım ceza alması için. Gerçi katili de serbest bırakıyorlar ama........
    Cevapla
  • asi 4 yıl önce Şikayet Et
    aynı şekilde bu adamı önce dövüp sonra yakacan yoksa içeri alıp ne oldu niye yaptın deyip sonrada serbest kalırsa daha çoookkk kadın bu hale gelir kısas şart
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • abdullah 23 4 yıl önce Şikayet Et
    gücü gücü yetene ama unutmayın ki mazlumun sahibi Allahtır.zalimler için cehennemi yaratan Allah'a sonsuz hamdü senalar olsun.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.