Samsun

Oğlum bana yarım kilo bile gelmiyor!

10:34 05 Aralık 2019 21 Yorum Var
Oğlum bana yarım kilo bile gelmiyor!

Samnsun'da 26 yaşındaki engelli çocuğunu tekerlekli sandalyeye kavuşturan annenin salona kadar çocuğunu taşıması gözleri doldurdu.

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi tarafından dernek üyesi ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye dağıtımı gerçekleştirildi. Almanya’da faaliyet gösteren bir Türk derneği tarafından bağışlanan 7 tanesi akülü olmak üzere toplam 17 tekerlekli sandalye düzenlenen programla sahiplerini buldu.

Atakum Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen programda tekerlekli sandalyesi yıprandığı için bir aydır annesi Şenel İşal'in sırtında taşıdığı 26 yaşındaki Bayram İşal’e de bir adet tekerlekli sandalye verildi. Program öncesi oğlunu sırtında taşıyarak getiren anne Şenel İşal, oğlunu bir an bile bırakmadı. Oğlunun ismi okunduğunda onu tekerlekli sandalyesine yerleştiren anne yapılan bağıştan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

30 KİLO OĞLUM BANA YARIM KİLO BİLE GELMİYOR

Programa komşusunun arabasıyla geldiğini fakat oğlunun tekerlekli sandalyesi olmadığı için onu sırtına alarak taşıdığını söyleyen anne, “Çocuğumu komşumuzun arabasıyla getirdik. Çıkartırken tekerlekli sandalyesi olmayınca mecbur anneler babalar sırtında taşıyor. 16 senedir ben çocuğumu bir özel eğitim kurumuna götürüyorum. Oradan gelen servis araçlarında tekerlekli sandalyeler var. Servisçiler abla sandalye getirelim de taşı kendini yıpratma diyorlar. 30 kilo çocuğumun kilosu var ama bana yarım kilo ya geliyor ya gelmiyor. Cenaze de olsa, düğünde olsa çocuğumu yanımda götürüyorum” dedi.

YORUMLAR

21 Yorum Var
  • dvr 4 yıl önce Şikayet Et
    rabbim sizler yardım etsin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • huzur 2 4 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede 18.5 milyonluk arabalar kol geziyor bu kadına bir sandalye çok buluyorlar yazıklar olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    işte sen annesin
    Cevapla
  • Ferhatt1905 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Sakatlar Derneği!!! Engelliler denmesi gerekiyor.
    Cevapla
  • Kasım 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Razı Olsun anacığım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.