Samsun

Samsun'da o babanın artık yüzü gülüyor

08:59 26 Aralık 2019 3 Yorum Var
Samsun'da o babanın artık yüzü gülüyor

Samsun'da, Cort Ailesi'nin yangında küle dönen evi, hayırsever vatandaşların desteğiyle yenilendi. Evinin yandığı gün gözyaşlarına boğulan Musa Cort (45), sevincini ailesi ile paylaşırken, “Çocuklarımla birlikte evimize kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz, bize bu sevinci yaşatan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Samsun'un Atakum ilçesi Kulacadağ Mahallesi’nde yaşayan Cort Ailesi'nin evi, 23 Ekim sabahı elektrik kontağından çıkan yangında küle döndü.
     
Annenin 3 oğlunu okula götürdüğü sırada çıkan yangında, baba Musa Cort, beraberinde olan oğlu Hamza'yı (4) alıp, dışarı çıktı. Tüm eşyaları yanan ve gözyaşları içinde yardım bekleyen Cort Ailesi'ne, hayırseverlerden destek geldi. Ailenin evi 2 ayda yenilendi ve yeni eşyalarla donatıldı. 


     
‘BİR İĞNE DAHİ KALMAMIŞTI’

Yangında tüm eşyalarının yandığını, bir iğne dahi kalmadığını anlatan ve o günkü fotoğrafı ilgündem o Musa Cort, "Duyarlı vatandaşlarımız sayesinde evimiz iki ayda yapıldı.
     
Çocuklarımla evimize kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Evimiz kül olmuştu, bizi evimize kavuşturan herkese teşekkür ediyorum. Bize bu sevinci yaşattılar” diye konuştu.


     
‘EVİMİZ YANDIĞINDA ÇOK ÜZÜLDÜK’

Şerife Cort da “Evimiz yandığında çok üzüldük ama şu anda çok mutluyuz. Allah herkesten razı olsun” dedi.


     
Yangından sonra çok fazla yardım telefonu aldıklarını ifade eden Kulacadağ Mahallesi Muhtarı Yusuf Yalçınkaya ise Cort Ailesi'ne yardım eli uzatanlara teşekkür etti.


     

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Armağan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc emeği geçenlerden ve yardım etmek isteyip de imkânı olmadığı için dua edenlerden de razı olsun inşallah. Darda kalan ümmeti Muhammedin kullarına Rabbim yâr ve yardımcı olsun inşallah Amin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • merve 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam iki ayda ne kadar yıpranmış, Allah tüm kullarının yardımcısı olsun. Yardım edenlerdende Allah razı olsun
    Cevapla
  • ibrahim27 4 yıl önce Şikayet Et
    yardım edenlerden de etme niyeti olanlardan da Allah razı olsun.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.