Samsun

Kayıp köpeğini bulana ödül verecek!

10:12 08 Mart 2020 1 Yorum Var
Kayıp köpeğini bulana ödül verecek!

Samsun’da kaybolan köpeğini afişler asarak sokak sokak arayan kadın, 10 yıldır baktığı köpeğini bulana 500 TL ödül vereceğini duyurdu.

Samsun’da emekli sağlık personeli Sünkar Güneş’in Kartopu isimli köpeği 3 hafta önce kayboldu. Güneş, 17 Şubat'tan itibaren bir daha görmediği köpeği eve dönmeyince çareyi afişler asarak köpeğini aramakta buldu. 10 yıldır baktığı terrier cinsi olan Kartopu’nun bulunması için 500 TL ödül koyan Güneş, evladını kaybetmiş kadar üzüldüğünü belirtti.

500 LİRA ÖDÜL

Kartopu'yu çok özlediğini söyleyerek vatandaşların duyarlı olmasını isteyen Sünkar Güneş, “Köpeğim 3 haftadır kayıp. Onu çok özledim. İnşallah duyarlı insanlar bulup bana haber verecek diye hep umutluyum. 3 haftadır ne yediğimi biliyorum ne tat alabiliyorum. Onu bulmalarını istiyorum. 500 lira da ödül koydum. O benim oğlum, evladım gibiydi. 10 yıldır benimleydi. Benimle yatıp kalkıyordu. Bulmak için sokak sokak afiş yapıştırıyorum. Bir kısmını sökmüşler ama tekrar yapıştıracağım. Aramaya devam ediyorum. İsmine duyarlıdır ve çağırınca gelir. Bulan kişi afişteki numaradan bana ulaşabilir” dedi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • alper 4 yıl önce Şikayet Et
    hayvan sevgisi nedir bilirim. insan bakmakla yukumlu oldugu ev hayvani hic buyumeyen 6 yasinda cocugu gibidir. hayvan sahibi olmayan bilmez, kayboldugunda cocugu kaybolmus gibi izdirap ceker. cunku ev hayvani eve alismistir sokakta yapamaz. sokak hiyerarsisinin en alt basamaginda ac kalir barinacak yer bulamaz ve diger sokak hayvamlarindan dayak yer en nihayetinde gucsuz kalip hastalanir ölür. İnsaAllah bulurlar.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.