Şanlıurfa

Maçın ardından

00:28 31 Ağustos 2015
Maçın ardından

PTT 1. Lig'in ilk haftasında sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Engin Korukır, maç ile ilgili çok konuşmak istemediğini belirterek, maçın hakemini eleştirdi.

Korukır, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın hakemi Süleyman Abay'ın maçı 6 dakika uzatmasını eleştirerek yıllardır bu mesleğin içinde olduğunu ancak maçın hakemi Süleyman Abay'ın bu tür olaylarının herhalde hep kendilerine denk geldiğini söyledi.

Maçın 6 dakika uzatıldığını ve son dakikada golü yediklerini belirten Korukır, "Ben Mersin İdmanyurdu takımının başındayken de aynı hakem maçı 9 dakika uzattı ve 99. dakikada golü yemiştik. Maçta 6 dakika uzatma da verebilirsiniz tamam ama lütfen sadece faullere baksın yazık günah biz de emek harcıyoruz" dedi.

 

- Göztepe cephesi

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin ise maçın zor geçeceğini bildiklerini ancak galip gelmeyi çok istemelerine rağmen sahadan 1 puanla ayrıldıklarını söyledi.

Maçın ilk 25 dakikasında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ancak bu dakikadan sonra maça ağırlıklarını yavaş yavaş koymaya başladıklarını aktaran Diyadin, buna rağmen ilk yarıda gol pozisyonları bulduklarını ancak değerlendiremediklerini kaydetti.

İkinci yarıda daha etkili bir oyun sergilediklerini ancak taç atışından başlayan bir atakla gol yediklerini aktaran Diyadin, şöyle konuştu:

"İkinci yarı maçı sonuna kadar forse ettik. Şanlıurfaspor sadece hızlı hücumlarla pozisyonlar bulabildi ancak buna da müsaade etmedik. Bir çok gol pozisyonunu harcayarak son dakikada gelen golle 1 puanı alabildik. Lig başlayalı 3 hafta oldu ve daha İzmir'de maç oynayamadık. Bu oyun formatımızla oyuncularımın bu arzu ve istekleriyle sezon başı planladığımız hedefle ulaşacağımızı düşünüyorum."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.