Şanlıurfa

Şanlıurfalı engelliler yeni sezondan umutlu

18:41 01 Eylül 2015
Şanlıurfalı engelliler yeni sezondan umutlu

 Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Kulüp başkanı Serdar Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl averajla kaçırdıkları Süper Lig hedeflerine bu yıl mutlaka ulaşmak istediklerini söyledi.

Bu sezon ligde statünün değiştiğini, böylece Süper Lig'e çıkma umutlarının arttığını vurgulayan Yıldırım, şunları söyledi:

"Bu yıl ligde tek grupta 13 takım mücadele edecek ve ilk 4'e giren takım Süper Lig'e çıkacak. Hedefimize ulaşmak adına haftada 3 antrenman yaparak çalışmalarımıza başladık. İnşallah bu sezon taraftarımızın da desteğiyle Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum. Şanlıurfa'daki çalışmalarımızın ardından 2. etap kamp çalışmalarımız için önümüzdeki günlerde İskenderun'a gideceğiz. Buradaki hazırlıklarımız kapsamında düzenlenecek turnuvaya katılarak takımın eksikliklerini gidermeye çalışacağız."

Yıldırım, geçen yılki kadroyu koruduklarını, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Musa Bulut'u transfer ederek takıma takviye yaptıklarını bildirdi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.