Şanlıurfa

Harran'da Şehit Uzman Çavuş Taş anısına futbol turnuvası

12:50 08 Eylül 2015
Harran'da Şehit Uzman Çavuş Taş anısına futbol turnuvası

Şampiyonluk kupası şehidin ailesine sunulacak

Harran Kaymakamlığınca geçen ay Hakkari'deki terör saldırısında şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Taş anısına futbol turnuvası düzenlendiği bildirildi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaymakamlık ve ilçede faaliyet gösteren Harran Ajansı tarafından 15 Ağustos'ta Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda şehit olan Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın anısını canlı tutmak amacıyla futbol turnuvası düzenlendi.

Kaymakamlığın sosyal tesislerinde yapılan turnuvada, şehit için öğrenciler tarafından oluşturulan "Bordo Bereliler" isimli takımın da aralarında bulunduğu 16 takım mücadele edecek.

- Turnuvaya şehidin kardeşi de katıldı

Kaymakam Temel Ayca, amaçlarının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını sporla geliştirmek olduğunu belirtti.

"Bordo Bereliler" takımında şehidin kardeşinin de yar aldığını kaydeden Ayca, "Turnuvaya katılan sporcularımızı tebrik ediyorum. Anlamlı ve kardeşçe karşılaşmalar olacak. Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara ve centilmen olan takımlara şehidin anısına kupa verilecek. Şampiyonluk kupasını hangi takım kazanırsa kazansın daha sonra şehidin ailesine hediye edecek" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.