Şanlıurfa

Ankara'daki patlama

14:28 10 Ekim 2015
Ankara'daki patlama

 Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ankara'daki patlamaya ilişkin, "Türkiye'nin huzurunu bozmaya çalışanlar maalesef masum birçok insanın hayatını kaybetmesine ve çok sayıda insanın yaralanmasına neden oldu. Ne yaparlarsa yapsınlar devletimizin gücü, kuvveti ve takatiyle bunların üstesinden geleceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Çelik, Şanlıurfa'daki seçim çalışmaları kapsamında bir restoranda muhtarlarla bir araya geldi. Burada Ankara'da meydana gelen patlamaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çelik, patlamanın üzüntü verici olduğunu söyledi.

 Söz konusu olayla bazı karanlık ellerin yine Türkiye'nin huzurunu bozmaya çalıştığını ama bunu asla başaramayacaklarını vurgulayan Çelik, terörün her türlüsüne karşı olduklarını belirtti.

Patlamada çok sayıda kişinin de yaralandığına dikkati çeken Çelik, şunları kaydetti:

"Ankara'da meydana gelen menfur saldırıyı nefret ve lanetle kınadığımı ifade etmek istiyorum. Türkiye'nin huzurunu bozmaya çalışanlar maalesef masum birçok insanın hayatını kaybetmesine ve çok sayıda insanın yaralanmasına neden oldu. Ne yaparlarsa yapsınlar devletimizin gücü, kuvveti ve takatiyle bunların üstesinden geleceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Şu anda çalışmalar yapıldığı için ve resmi açıklamalar yapılmadığı için daha fazla bir şey söylemeyi uygun bulmuyorum. Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.