Şanlıurfa

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik:

19:43 20 Ekim 2015
Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik:

"Hem mecliste olacağım hem de silahla tehdit edeceğim, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok"

 Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik, "Hem mecliste olacağım hem de silahla tehdit edeceğim, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok" dedi.

Çelik, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Viranşehir ilçesinde düzenlendiği programda vatandaşlarla bir araya geldi. Çelik, burada yaptığı konuşmada, millette daha iyi hizmet için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Bölgede her alanda yatırım yapmaya çalıştıklarını belirten Çelik, huzurun bozulmasıyla yatırımların aksadığını ifade etti.

AK Parti iktidarında birçok alanda açılım yapıldığına da değinen Çelik, şunları kaydetti:

"Arkadaş, hak mı diyorsun, nedir hak söyle bakayım. Ne varsa her açılımı yaptık. İnsan hakları anlamında hepsini verdik. Yatırımlar mı? Eskiden batıdaydı doğuya yoktu. Şimdi hem doğuya hem batıya yatırımlar devam ediyor. Nedir, bizi birbirimize düşürecek bir şey mi var? Bir sıkıntı mı var? Konuşarak çözemeyeceğimiz bir şey mi var? Peki neden silah, neden terör? Ne ihtiyaç var buna? Bunu hepimizin düşünmesi gerekiyor. 80 milletvekiliyle meclise gidenler, siyasi partiye oy verdiğiniz için sizleri kınamıyoruz. Tabii ki siyasi partiye oy vereceksin ama kınadığımız ne biliyor musunuz? Demokratik yollardan mecliste sorunları çözmek için koşturmak varken bunu tercih etmiyorsunuz neyi tercih ediyorsunuz? Hem mecliste olacağım hem de silahla tehdit edeceğim, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok."

Yatırımların devam edeceğini anlatan Çelik, gençlere daha fazla iş imkanı sağlamak için Şanlıurfa'da 3'üncü organize sanayi bölgesini kurmaya çalıştıklarını ifade etti.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.