Şanlıurfa

Eski Bakan Çelik'ten Şanlıurfaspor'a ziyaret

14:10 25 Ekim 2015
Eski Bakan Çelik'ten Şanlıurfaspor'a ziyaret

Faruk Çelik: "Takıma her türlü desteği verip, yönetim arkasında olacağız"

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik,  PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'a her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Çelik ve beraberindeki heyet, GAP Vadisi Tesisleri'nde idmanlarını sürdüren sarı-yeşilli takımın, teknik ekip ve futbolcularını ziyaret etti.

Kulüp başkanı Fethi Şimşek ve yöneticilerle görüşen Çelik, teknik direktör Hüseyin Dağ ve futbolculardan takım hakkında bilgi aldı.

Burada konuşan Çelik, futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, takımı yakından takip ettiğini söyledi. Şanlıurfaspor'un Güneydoğu'ya futbol sevinci yaşatan kulüplerin başında geldiğini belirten Çelik, şunları kaydetti:

"Rahatsızlığımdan dolayı takımdan bir süre uzak kaldım. Artık bundan sonra yine hep beraber iç içe olacağız. Şanlıurfaspor'un başarısı için ne gerekiyorsa yapacağız. Başkan Fethi Şimşek bugüne kadar fedakarlık yaparak, takımın başarısı için mücadele etmiştir. Şanlıurfaspor kulüp yönetimine güveniyoruz. Şanlıurfaspor yönetimi bugüne kadar, son 3 sezondur kimseden yeterli maddi destek almadığı için kendi imkanları ile takımı buralara kadar getirdi. Geçen sezon play-off'a çıkma konusunda büyük bir şansızlık yaşandı. Bu sezon ise PTT 1. Lig'de daha sezon başıdır. İnşallah hedeflediği noktaya gelecektir. Ben bu takıma ve yönetime güveniyorum. Seçimden sonra da yine geçmişte olduğu gibi takıma destek vereceğiz. 1-2 yıldır biraz ihmal etmiştik. Takıma her türlü desteği verip, yönetim arkasında olacağız."

Şimşek de ziyareti ve desteği dolayısıyla Çelik'e teşekkür etti.

Takımın başarısında Çelik'in önemli bir payı bulunduğunu belirten Şimşek, sezon sonu şampiyonluk yaşamak istediklerini aktararak, kentin takımlarına daha fazla sahip çıkmasını istedi.

Konuşmaların ardından Çelik, futbolcular ve teknik heyetle fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.