Şanlıurfa

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik:

22:01 01 Kasım 2015
Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik:

"Partimize Şanlıurfa'da yüzde 18'lik bir oy artışıyla yüzde 64,5 bir destek sağladık"

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik, "Partimize Şanlıurfa'da yüzde 18'lik bir oy artışıyla yüzde 64,5 bir destek sağladık" dedi.

Çelik, Şanlıurfa'da bir otelde düzenlediği basın toplantısında, resmi olmayan sonuçların yavaş yavaş netleşmeye başladığını söyledi.

Partisinin 2002'den bu yana her alanda ciddi reformlar yaptığını anlatan Çelik, tekrar milletin güvenine mazhar olduklarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çelik, Şanlıurfa milletvekili adaylarıyla yoğun ve uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek, bölgede son dönemde başta turizm olmak üzere sanayi ve ticarette ciddi problemlerin yaşandığını hatırlattı.

Yoğun ve yorucu bir seçim sürecini geride bıraktıklarını aktaran Çelik, şöyle konuştu:

"40 günlük yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Partimize Şanlıurfa'da yüzde 18'lik bir oy artışıyla yüzde 64,5 bir destek sağladık. Bize oy veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu oran önemli bir başarıdır, bu başarı Şanlıurfalılarındır, Şanlıurfalılarla kaynaşmış olan AK Parti kadrolarının başarısıdır. Ayrıca çok emeği olan hanım kardeşlerimize ve gençlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra ayrılık gayrılık yapmadan bölgenin sorunlarını ayrıntılı bir şekilde yine gündeme alıp gerekeni yapacağız."

Çelik, toplantının ardından Ankara'ya gitti.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.