Şanlıurfa

Harran'da şehit Uzman Çavuş Taş'ın ismi parka verildi

10:18 10 Kasım 2015
Harran'da şehit Uzman Çavuş Taş'ın ismi parka verildi

Harran Belediye Başkanı Özyavuz: " Vatanı için şehit olan Taş için ne yapsak azdır"

 Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın ismi memleketi Harran ilçesinde bir parka verildi.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki belediyeye ait 10 dönümlük parkın onarım çalışmaları tamamlandı. Parka Dağlıca bölgesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın ismi verildi. 

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye meclis kararıyla yeni onarılan parka şehit İbrahim Taş'ın ismini verdiklerini söyledi.

Alınan kararın şehidin ailesini sevindirdiğini aktaran Özyavuz, "Vatanı için şehit olan Taş için ne yapsak azdır. O bizler için canını feda etti. Memleketimizde huzur içinde yatabiliyorsak şehitlerimiz sayesindedir. Amacımız şehidimizin anısını yaşatmak. Terörü bir kez daha lanetliyoruz. Şehidimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum" dedi.

Şehit Taş'ın yakınları da belediye yetkililerine teşekkür etti.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde 14 Ağustos'ta bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda Jandarma Uzman Çavuş Taş şehit olmuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.