Şanlıurfa

Şanlıurfa'dan kısa kısa

14:05 28 Aralık 2015
Şanlıurfa'dan kısa kısa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığınca Viranşehir İmam Hatip Lisesinde öğrenim gören ihtiyaç sahibi 50 kız öğrenciye giysi yardımı yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir İlçe Koordinatörü Alaaddin Milli, gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitime destek olmak istediklerini belirterek, "Öğrencilerimizi okullarından araçlarla alıp mağazaya götürdük. Öğrencilerimiz, beğendikleri giysileri aldı. Onları tekrar okullarına bıraktık. Öğrencilerimiz, çok mutlu oldu. Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuz. Yardımda emeği geçenlere teşekkür ederim" diye konuştu.

Milli, yardımlara devam edeceklerini kaydetti. 

- Ceylanpınar Belediye Başkanı Atilla'ya ödül

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Anadolu Yerel Yönetimler dergisince "yılın yerel yöneticisi" seçildi.

Atilla, bu yıl 6'ncısı düzenlenen etkinlik kapsamında Kayseri'deki Hacılar Kültür Merkezi'nde tertiplenen törenle ödülünü aldı.

Atilla, törenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ödüle aldığı mutluluğunu belirterek, "Mücadelemiz sonucu 18 ayda Ceylanpınar'ın tapu sorununu ve göçerlerimizin arazi sorununu çözdük. Göçerlerin sorunu 100 yıllık bir sorundu. Bu sorunu çözdüğümüz için çok mutlu olduk. Bu çalışmamız dolayısıyla da ödüle layık görüldük" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.