Şanlıurfa

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, Şanlıurfa'da

11:59 15 Ocak 2016
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, Şanlıurfa'da

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, kendisine hediye edilen deveyi aşevine bağışladı.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Bakan Çelik, GAP Tarımsal Araştırmalar Merkezi'nde gerçekleştirilen "Güneydoğu Anadolu Bölgesi Bakanlık Koordinasyon ve Sektörel Ortak Akıl Toplantısı"na katıldı ve Bakanlığın merkez idare amirleriyle bir araya geldi.

Solano girişinde iş adamı Süleyman Durmuş tarafından kendisine hediye edilen deveyi Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'ne bağışlayan Çelik, "Bu kuruluşumuzun Şanlıurfa'ya çok büyük hizmetleri var. Tüm fakir, fukaraya aş veriyorlar" dedi.

Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bakanlığının yetkilileriyle ilk bölge toplantısını Şanlıurfa'da gerçekleştirdiklerini belirterek, benzer toplantıları 7 bölgede yapacaklarını anımsattı.

Çelik, "Bizi ilgilendiren gelişme ve sorunları tepeden tırnağa ele alacağız. Bu çalışmaların verimli olacağını düşünüyoruz. Atılması gereken adımlarla ilgili Ankara'da önemli çalışmalar yaptık. Yine bizden beklentileri de gözden geçireceğiz. Bize bağlı üst düzey yöneticilerimizle tarım politikalarını değerlendireceğiz. 3 gün sürecek çalışmalarda kentteki üreticilerle görüşerek, sorunlarını dinleyeceğiz" diye konuştu.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.