Şanlıurfa

Şanlıurfa'dan kısa kısa

18:21 15 Şubat 2016
Şanlıurfa'dan kısa kısa

Viranşehir ilçesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı'na (DİB-MBSTS) gireceklere ücretsiz yardımcı kitap dağıtıldı.

Diyanet-Sen Viranşehir Temsilciliği Başkan Yardımcısı Ramazan Çelik, ilçe müftülüğündeki düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, sendikacılığa yeni bir anlayışı Diyanet-Sen'in getirdiğini söyledi.

Dağıtılan kitabın sınavda büyük kolaylık sağlayacağını belirten Çelik, "Telif hakları tamamen Diyanet Sen'e ait olan kitapta ÖSYM'nin sınav mantığına uygun olarak 750 soru ve bir deneme sınavı mevcuttur. Bu hazırlık kitabının sınava hazırlanan üyelerimize katkı sağlayacaktır. Üyelerimize başarılar diliyorum" dedi.

- Viranşehir'de atletizm yarışması

Viranşehir'de Atletizm Geliştirme Projesi Yarışları yapıldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu ve İl Temsilciliğinin faaliyet raporları kapsamında gerçekleştirilen yarışmalara ilçedeki okullardan çok sayıda öğrenci katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Enver Alay, yaptığı açıklamada, amaçlarının atletizmi çocuklara sevdirmek olduğunu söyledi.

Yarışmaların her yıl düzenlendiğini belirten Alay, "Yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz 26 Şubat'ta Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu'ndaki finallere katılıp derece elde etmek için ter dökecek. Şimdiden hepsine başarılar diliyorum" diye konuştu.

- Harran'da Markalaşma ve Kentsel Tasarım Çalıştayı

Harran'da, Markalaşma ve Kentsel Tasarım Çalıştayı düzenlendi.

Harran Kaymakamlığı ve Belediyesince bir otelde gerçekleştirilen çalıştayda, "Şanlıurfa ve Harran tek bir destinasyon olsa hangi slogan ve kampanyaları düşünürsünüz? Harran'ın güçlü ve zayıf yönleri nelerdir? Size göre Harran'ın marka tanıtımına uygun değerleri nelerdir?" konularında katılımcıların düşünceleri alındı.

İki oturumdan oluşan çalıştaya Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçedeki kurumların müdürleri ve davetliler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.