Şanlıurfa

Şanlıurfa'dan kısa kısa

12:14 04 Mart 2016
Şanlıurfa'dan kısa kısa

- Gazeteci Dolaş'a plaket

Viranşehir Kaymaklığı ilçede planlanan yürüyüşü ve gösterileri yasaklandığını bildirdi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" dolayısıyla ilçede yapılması planlanan bütün yürüyüş gösteri ve mitingler yasaklandı.

Alınan kararın vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya yönelik olduğu belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

" İlçede provakatif eylemlerin yaşanabileceğine ve kamu güvenliğini bozmaya dair eylemlerin yaşanabileceğine dair kuvvetli duyumların olmasından dolayı her türlü yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stant açma ve benzeri türdeki açık alanlardaki etkinliklerin yasaklanması kararı alınmıştır. Vatandaşlarımızın bu güne kadar göstermiş oldukları sağduyulu ve duyarlı davranışları neticesinde ilçemizde huzur ve güvenlik açısından herhangi bir sorun yaşanmamıştır. Bu duyarlı ve sağduyulu davranışlarından dolayı vatandaşlarımıza teşekkür eder, alınan bu karara da aynı duyarlılığın gösterilmesini temenni ederiz."

Siverek Karayolları 96. Şube Şefliği ilçenin tanıtımı konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı Gazeteci Mehmet Şükrü Dolaş'a plaket verdi.

Şefliğini hizmet binasında düzenlenen programda, Karayolları Siverek Şube Şefi Özkan Demirtaş ve Yol İş SendikasıTemsilcisi Ali Dusak, Dolaş'a, ilçede sorunları konusunda gösterdiği duyarlıktan dolayı teşekkür etti, plaket verdi.

Dusak, yaptığı açıklamada, ilçe tanıtımında medya ayağının çok önemli olduğunu söyledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.