Şanlıurfa

Şanlıurfa'dan kısa kısa

18:08 23 Mart 2016
Şanlıurfa'dan kısa kısa

Viranşehir Gençlik Merkezi bünyesinde Arapça kursu açıldı.

Merkez, gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak için faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda, Arapça kursu açılan merkezde eğitimleri, Viranşehir Müftülüğünde görevli Arapça dil eğitmeni Mahmut Durbin verecek.

Viranşehir Gençlik Merkezi Müdürü Çetin Gören, gazetecilere yaptığı açıklamada, kursa gençlerin ilgi gösterdiğini söyledi.

Gören, kursun gençlerin talebi doğrultusunda açıldığını vurgulayarak, "Kurs kayıtlarımız için tüm gençlerimizi gençlik merkezine bekliyoruz. Kursumuz haftaya salı günü başlayacak olup, çarşamba ve perşembe günleri de dahil haftanın 3 günü hizmet verecektir." diye konuştu.

- Birecik'te öğrenciler fidan dikti

Birecik Rehabilitasyon Merkezinde eğitim alan öğrenciler fidan dikti.

Birecik Belediyesi zabıta ekipleri öncülüğünde bir grup öğrenci, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 20 fidanı doğayla buluşturdu.

Merkez müdüresi Fatma Yetim, hafta dolayısıyla söz konusu etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Belediye zabıta müdürü Musa Karadoğan ise herkesin bir özürlü insan adayı olduğunu belirterek, belediye olarak engelli vatandaşların her zaman yanlarında olacaklarını kaydetti.

Karadoğan, etkinlik sayesinde engelli çocukların doğada keyifli bir gün geçirdiğini sözlerine ekledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.