Şanlıurfa

Şanlıurfa'dan kısa kısa

12:36 09 Haziran 2016
Şanlıurfa'dan kısa kısa

Tamamlanma aşamasına gelen Viranşehir Hükümet Konağı'nın gelecek ay hizmete girmesi planlanıyor.

Yaklaşık 2 buçuk yıldır yapım çalışmaları devam eden konak, ilçenin tarihi mimari yapısına uygun bir şekilde inşa edildi.

Viranşehir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, inşaat alanında incelemelerde bulunarak müteahhitlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmaların son aşamaya geldiğini ve önümüzdeki ay bitirileceğini belirten Yıldız, "Yaklaşık 6 trilyona mal olan yeni modern Hükümet Konağı ile ilçe halkımıza en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İlçeye yakışır yeni binamızda Nüfus Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Maliye ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı gibi kurumlar da yer alacak." dedi.

Yıldız'a incelemelerinde Viranşehir İlçe Nüfus Müdürü Faysal Turan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Özbilek de eşlik etti.

- Gençler yardım paketi hazırladı

Şanlıurfa'da Yenişehir Gençlik Merkezi üyeleri, ihtiyaç sahibi aileler için ramazan paketi hazırladı.

Merkez, gençlerde ramazan ayının göstergesi olan yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi aileleri bir nebze mutlu edebilmek amacıyla gönüllü gençler tarafından ramazan yardım paketleri hazırlandı.

Merkez söz konusu etkinlikle maddi ve manevi açıdan muhtaç ailelere bağış ve yardımlarda bulunarak üyelerine toplumsal dayanışma ve yardımlaşma bilincini kazandırmayı hedefliyor.

Hayrat İnsani Yardim Vakfı ile birlikte maddi durumu iyi olmayan ailelere verilecek ramazan yardım paketi hazırladıklarını ifade eden Merkez Müdürü Hamit Derman, "Bu yardım kampanyasına çok sayıda genç üyemiz toplumsal duyarlılık göstererek dahil oldu. Gençlik merkezimiz sadece ramazan da değil her zaman böyle yardımlar yapmaya devam ediyor. Bu anlamlı kampanyada emeği geçen başta vakıf olmak üzere gençlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.